Миро от БИГ Брадър остави сирак невръстен син (Вижте какъв сладур е малкият Давид – Снимки)

Миро от БИГ Брадър остави сирак невръстен син (Вижте какъв сладур е малкият Давид – Снимки)
4 (80%) 1 vote

Синът на брадъра Миро е едва на 4-годишен, хлапето е истински сладур

Миро от БИГ Брадър, който почина вчера внезапно остави сирак единствения си син Давид. Момченцето е само на 4 годинки и е плод на любовта на бизнесмена с моделката Екатерина Дюлгерова, която след смъртта му остава вдовица.

Красавицата, с която живееше победителят от риалити формата сега ще трабва да отглежда сама двете си деца. Манекенката има още един по-голям син, който е роден от предишна нейна връзка, казва се Денис и е с 12 години по-голям от братчето си.

Миро със сина си Давид
Снимка: Фейсбук

ВИП-средите в България са покрусени от ненадейната кончина на  Мирослав Георгиев и в социалните мрежи се сбогуват с брадъра с най-милите думи.

Давид с майка си Катя
Снимка: Фейсбук

С по-големия си брат Денис
Снимка: Фейсбук

Лео Бианки, който бе много близък с Миро и го има за свой брат изрази всеобщата покруса и обеща да помага на Катя и да се грижи за нея и Давид.

Освен, че имаше собствено заведение Миро бе започнал и още по-мащабен бизнес, разкриват от Хотнюаз.бг. Той строеше къщи в комплекс от затворен тип в квартал Враждебна, а в строителната му дейност му помагаше дори малкия  му син, се вижда на видео във Фейсбук. На което гордият татко се бе похвалил с работливия си малък помощник.

Давид помага на баща си в строителния бизнес

Говори се, че именно прекарания преди инсулта корона вирус е провокирал мозъчния удар, с който се пребори миналата година, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар