Миро от Биг Брадър не завърши голямата си мечта (Вижте какво погуби победителят в шоуто)

Гласувайте за статията

Победителят от БИГ Брадър си отиде малко преди да осъществи мащабен строителен проект от втори фатален инсулт

Смъртта на Миро от БИГ Брадър разтърси родния елит. Той си отиде само на 40 г, покосен от втори инсулт. Негови  близки разкриват, че брадърът бил сполетян от нов мозъчен удар само година след първия, а той се оказал фатален. Сутринта на бизнесмена му прилошало, повикана била спешна помощ, но екипът само установил неговата смърт и този път лекарите не успели да го спасят.

Последните 2 години Мирослав Атанасов се трудил ден и нощ с единствената цел да осъществи мечтата на своя живот, построявайки луксозен жилищен комплекс от затворен тип.

Мечтата на Миро бе да заживее с Катя и сина си в комплекса, който сам строи

В края на 2020 г през месец  декември багери правят първата копка на терен в село Гурмазово, намиращо се в голяма близост до столицата и така се слага началото на мащабния проект за милиони, с който се е заел брадърът.

Първата копка на мащабния проект

Към момента негови приятели разкриват, че няколко луксозни къщи вече са почти построени и даже две са продадени.

Атанасов вложил цялото си сърце и душа в трудното начинание като смятал в една от луксозните къщи да заживее с половинката си Катя Дюлгерова и сина им Давид. Останалите били обявени за продажба като на всяка една цената е 144 хиляди евро с ДДС.

Снимка: ПИК

Към момента не става ясно каква ще е съдбата на луксозния комплекс след трагедията, която сполетя семейството, предават от ПИК.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар