Мира Добрева мъсти на мъжа си с Наско Колев (Вижте как флиртува с него)

Гласувайте за статията

Мира Добрева мъсти на Жоро Торнев за изневерите, журналистката флиртува с Наско Колев

Мира Добрева, на която й е ясно, че Наско Колев я харесва използва увлечението му за да си отмъсти на неверния си съпруг.

Бившето младо лъвче на Мария Илиева не крие чувствата си към чаровната блондинка. И всеки път й засвидетелства колко много я харесва. Действията му се засилиха когато хитрият Биг брадър го прикрепи към Мира за да й бъде верен слуга в последната мисия в Къщата и да я обгрижва.

Снимка: Нова тв

Липсата на интимни ласки се отразиха и на нежната психика на тв водещата. Която си спечели одумванията на съквартирантите. Петко сподели със Стефан и Ричард, че Добрева признала как липсата на секс я потискала. Тя му доверила, че от много време не е имала сексуален контакт. Факт, който вече  я изкарвал от релси.

Снимка: Нова тв

Мира Добрева най-изненадващо призна, че  не е безразлична към младия левент който стои до нея. Тя заяви, че не е света вода ненапита и иска да види още нещо от тоя живот. Откровение, което изненада съквартирантите. Които недоумяват как си позволява пред камерите да говори такива неща.

Снимка: Нова тв

Явно обаче хубавата блондинка,която спокойно може да бъде майка на Наско Колев си е поставила за цел да си отмъсти на Жоро Торнев за изневерите. Мира Добрева направи скандално признание, че той й е кръшкал и то не веднъж.

Снимка: Нова тв

Журналистката хванала на калъп прелюбодееца, а втория път есемеси разкрили неговите похождения, предават от pik.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар