Миню Стайков с тузарски палат за милиони (Снимки + какво крие там?)

Миню Стайков с тузарски палат за милиони (Снимки + какво крие там?)
2 (40%) 1 vote

Миню Стайков живял като император, алкохолният бос се радвал на невиждан лукс в имението си

След арестуването на Миньо Стайков стана ясно, че алкохолният бос е притежавал имение за десетки милиони. Зад високите зидове, на което се крие истински замък подобаващ за монарх.

Снимки: ПИК

За първи път снимки от имота на Стайков стават достояние на широката общественост. От кадрите се вижда, че разкошът в дома на бизнесмена, който в изобилие е сравним единствено с този на бившите му сватове богаташите Арабаджиеви.

Снимки: ПИК

Да не говорим за автопарка му, който наистина е внушителен. Стайков-старши разполага с няколко скъпарски  автомобила, но черешката на тортата в гаражите му са лъскавите возила от марката „Ролс-Ройс”. Става ясно, че той е бил върл почитател на най-скъпата марка в света, която освен лукс предоставя на собственика си и голяма надежност. Цели два автомобила красят колекцията му.

Снимки: ПИК

Доста внушителен арсенал от оръжия е притежавал собственикът на „Винпром  Карнобат”. Зад стените на дома си той е криел пушки, бойни патрони, арбалет както и всевъзможни хладни оръжия. Колекцията му наистина е уникална и на нея би завидял всеки един любител на всякакъв вид оръжия, шредават от ПИК.

Миню Стайков бе арестуван след спец акция на прокуратурата и лежи в ареста заради участие в организирана престъпна група, след като бяха разбити складовете му за производство на цигари без бандерол.

Синът на алкохолният бос Стайков-младши все още се издирва с Европейска заповед за задържане. Той е в чужбина и не е ясно къде се крие.

Вижте още много снимки от палата на Миньо Стайков в нашата галерия!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар