Министър Красен Кралев се похвали с луксозния си дом (Вижте снимки от палата му в Драгалевци)

Министър Красен Кралев се похвали с луксозния си дом (Вижте снимки от палата му в Драгалевци)
3 (60%) 2 votes

Спортният министър показа уютния си палат в Драгалевци

Красен Кралев за първи път се показа от уютния си дом. Министърът на спорта пусна снимки от палата си в Драгалевци, на които позира с домашния си любимец – хъскито Крис.

Кучето на шефа на спортното ведомство е кръстено на името на дъщеря му Криста. То отскоро живее в дома на политика, тъй като той цели 16 години оглежда и се грижи за рядката порода далматинец на кафяви петна.

Рядко някой може да види Кралев без костюм и по спортен екип
Снимки: Ретро

От снимките се вижда, че министърът е подредил дома си с много вкус и е създал истински уют. Който се допълва от три аквариума с рибки. Като истински варненец Кралев е пренесъл в дома си частица от морето и акваристиката си остава негово хоби.

На фотосите политикът позира по спортен екип. А приятелите му са изненадани да го видят не с костюм и вратовръзка, а неглиже. Но и така го харесват.

Къщата, в която живее Красен Кралев е единственият имот, който той обитава по време на кариерата си като политик. Закупува парцела в Драгалевци през 2005 г, а на мястото е имало полуразрушена постройка. В продължение на 3 години той строи дома си и всяка година чинно го декларира в задължителната имотна декларация, предават от Ретро.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар