Мине Тугай от „Кварталът на богатите“ с разтърстващо признание: Аз съм аутист! (+ Още разкрития за живота й)

Мине Тугай от „Кварталът на богатите“ с разтърстващо признание: Аз съм аутист! (+ Още разкрития за живота й)
2 (40%) 1 vote

Мине Тугай от „Кварталът на богатите“ страда от аутизъм

Мине Тугай от „Кварталът на богатите“ страда от аутизъм. Това сподели самата тя в пост в социалната мрежа „Туитър“. Признанието й шокира, тъй като актрисата никога не е говорила за това досега. Нито за трудностите и изпитанията свързани със състоянието, в което се намира.

Мине Тугай е позната като Алина Соколова от „С Русия в сърцето“ и от хитовата поредица „Времето лети“. Феновете още не са забравили и блестящата й игра в „Кварталът на богатите“, където си партнираше с Баръш Фалай и изигра ролята на осиновителката на Яман — Чаатай Улусой.

За съжаление именно състоянието й попречи да продължи да се снима в сериала. През 2015 година се носеха слухове за психична криза, нервен срив, проблеми с колегите и екипа. Оказа се, че криза е имало, но е била доста по-лична и сериозна. А именно състоянието на Мине, което по някаква причина не й е позволило да продължи да работи върху ролята си във филма.

„Не се срамувам да призная, че страдам от аутизъм. Но никога няма да ме видите да се оплаквам, или да признавам колко ми е трудно да се справя дори с обичайни и ежедневни неща. Когато ме гледате, не виждате разликата. Не можете да усетите трудностите, които аз изпитвам. Направих този туит за всички мои приятели, които са в целия спектър на аутизма. Не сте сами“, заяви актрисата.

Мине Тугай крие аутизъм! сн. Инстаграм

Мине Тугай крие аутизъм! сн. Инстаграм

42-годишната звезда изглежда като всеки друг човек. Красива, млада, забавна и с чувство за хумор. Но самата тя признава, че понякога й е трудно да бъде такава. И въпреки това успява да го скрие. Мине внимателно избира ролите си именно по тази причина. Тя е забележителна драматична актриса, а ето че сега знаем, че и част от таланта й е именно заради аутизма, с който е родена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар