Мило! Ники Михайлов заряза гаджетата (Вижте кого заведе в Дубай)

Мило! Ники Михайлов заряза гаджетата (Вижте кого заведе в Дубай)
3 (60%) 2 votes

Ники Михайлов заряза ролята на плейбой и стана вуйчо за пример

Ники Михайлов заряза ролята на плейбой и остави гаджетата на заден план. След раздялата с Алисия, футболистът изглежда е решил, че най-близките му хора заслужават най-много любовта и вниманието му, поради което не спира да им го доказва непрестанно.

Спортистът заряза нощните запои, лудите купони и се превърна във вуйчо за пример. Дори сериозните момичета, които доскоро се отнасяха с насмешка към футболиста, заради аферите му, го гледат с други очи.

Вместо да заведе поредната еднодневна красавица на морето, или на някоя скъпа екскурзия, той реши да прави компания на племенниците си.“Лека нощ от бандата ми“, написа Михайлов, под снимка, на която очевидно се забавлява с децата на сестра си Бисера.

Спортистът е изключително привързан към двете си сестра — Бисера и Елинор, като по-голямата дори го направи вуйчо и то на два пъти. Самият спортист не бърза да става баща, но определено е повече от щастлив, да прекарва време с племенниците си.

След раздялата с Алисия, Ники Михайлов сериозно се кротна. А мнозина се чудят дали не е бил по-сериозно влюбен в певицата с шоколадови очи, че не може да я забрави. Както е известно, слуховете за многобройните му афери, докато бяха заедно, станаха причина двамата да сложат край на отношенията си, но освен клюки, че има връзка една или друга, Ники Михайлов не се е появявал с ново гадже от месеци.

Ники Михайлов заряза гаджетата, предпочита да води племенниците си в Дубай

Ники Михайлов заряза гаджетата, предпочита да води племенниците си в Дубай

Както изглежда футболистът не може да забрави бившата си изгора, или просто е решил да си вземе почивка от жените и да се посвети на семейството си. Съдейки по снимките, племенниците му определено са щастливи, че имат вниманието на вуйчо си само за себе си, а що се отнася до жените — на спортиста изглежда му е по-добре без светските красавици.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар