Милото от „Седем часа разлика“ е баровец и в реалния живот

Гласувайте за статията

Актьорът Калин Сърменов, който играе ролята на мафиота Милото в сериала на Би Ти ви „Седем часа разлика“, е богаташ в хитовата лента

Милото от „Седем часа разлика" е баровец и в реалния живот

Милото от „Седем часа разлика" е баровец и в реалния живот

За разлика от повечето си колеги, Сърменов не разчита на участия в театъра и киното, за да закърпи бюджета си. От години Калин се е отдал на частен бизнес, който му носи солидни дивиденти. Печалбата му за миналата година е близо милион лева, научаваме от „Уикенд“.

Сърменов е собственик на една от най-големите компании за производство на реклами у нас. Неговата фирма снима повечето слотове, които зрителите гледат в рекламните блокове. Студиото му пък е обзаведено с най-луксозната
техника за няколко милиона евро.

Неотдавна една от фирмите на Калин Сърменов -.Златен век“, спечели конкурс на Министерството на земеделието за над 400 000 лева. Именно фирмата му прави прословутите клипове с актьорите от „Комиците“, рекламиращи еврофондовете. Заради солидните си доходи Калин откровено страни от професията. Той отказва масово ангажименти з а роли, въпреки че е един от най-добрите ни актьори в момента. Когато му предлагали хонорари от порядъка на 500-1000 лева, той буквално се изсмивал.

Дърпал се да участва и в „Седем часа разлика“, но приятелят му Маги Халваджиян успял да го убеди. Прочел сценария, харесал му и приел без дори да попита колко ще му плащат.

В момента Калин е супер знаменитост и е един от най-популярните актьори, което неминуемо поражда и завист. Негови довчерашни приятели в кинаджийските среди го плюят открито при положение че се справя брилянтно с ролята си. На Сърменов обаче не му пука.

„Смешното е, че се обръщат към мен с Милото, при положение че цял живот са ми викали по име. Ако не друго, от този сериал ще си изляза с прякор“, смее се актьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар