Милото беснее: Данаилов е въздух под налягане!

Гласувайте за статията

Поредната война се заформя на актьорския фронт, след като Калин Сърменов – Милото публично обиди колегата си Стефан Данаилов.

Вбесен, че не е бил удостоен не само с награда, а дори с покана за церемонията на Киноакадемията, Милото взе да ръси огън и жупел.

„Какво да си мисля при това положение? Излиза, че не съм си свършил работата. Сякаш нищо не съм направил“, гневи се актьорът пред в. „Шоу“.

Сърменов не крие тревогата си, че така и няма да успее да се наложи като идол на младото поколение, което щяло да го отсвири поради липсата на всякакви заслуги.

„Как да бъда идол, като хората ще си кажат: „Чакай бе, много си добър, ама една награда нямаш. Харесваме те, но не ти дадоха нищо, значи…“. Младите се нуждаят от авторитет. Затова и като отидат в класа на Стефан Данаилов, бързат да се хвалят: „Отидохме при Мастера!“. Какъв ти Мастер, бе?! Как да им обясниш, че този е въздух под налягане?!“, възмущава се Калин Сърменов.

Към момента Данаилов не е реагирал на коментарите на колегата си, но обидените му студенти и почитатели с нетърпение очакват подобаващия му отговор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар