Милиардерът Динко Динев вдигна тайна сватба (Богаташът се ожени за бременната си половинка – Подробности)

Гласувайте за статията

Динко Динев и бременната му половинка се оженили тайно, миската Даниела Неделчева се представя с неговата фамилия

Олигархът Динко Динев, който е един сред най-богатите българи се е оженил за своята бременна половинка. Такъв пикантен слух се носи от известно време из ВИП средите на София.

Красивата брюнетка, която се казва Даниела Неделчева и е подгласничка на Мис България 2013 Нанси Карабойчева е петата поред жена, с която богаташът публично афишира връзка. Тя ще му роди седмо дете като новото отроче на олигархичния род ще се появи някъде през есента.

Хубавата бургазлийка за съжаление не е от най-активните в социалната мрежа въпреки, че има какво да покаже. По разбираеми причини тя не публикува снимки, които касаят личния й живот. Такъв е неписаният закон за жените, които са имали приоритета да се окичат с титлата „жена на брат Динев” през всичките тези години.

Снимка: ПИК

Скоро обаче хубавата Даниела си позволила да направи нещо, с което предизвика любопитството на клюкарите в Инстаграм. Тя добавила с тире към собствената си фамилия Неделчева и фамилията на бащата на бъдещото си дете. Миската вече се подвизава из социалната мрежа официално като Даниела Неделчева – Динева.

Всички се питат дали най-сетне най-богатия сред българите е решил да се кротне и да остарее като семеен мъж пред закона. Тъй като сред многото женски имена записани в нежното му тефтерче една единствена е имала брак с повелителя на Свети Влас.

Това е майката на двамата най-големи сина на Динко Динев – Димитър и Георги. Бившата на олигарха също живее в Свети Влас и има друг мъж до себе си. С който върти търговия в Несебър, предават от ПИК.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар