Миле Китич събрал Ваня Джаферович и жена му (Футболистът проговори за първата им среща)

Гласувайте за статията

Начало на любовта между Ваня Джаферович и жена му поставил Миле Китич

Именно легендата на сръбската музика била в основата на взаимоотношенията между Ваня Джаферович и жена му. Футболистът използва почти кръглата годишнина от запознанството им, за да се върне назад във времето. Така в спомените му изплува точно Миле Китич. Запознанството на атрактивната двойка има по-скоро обикновен сюжет и смесва футбол, попфолк и луд купон, разбира се. „Запознахме се преди точно 12 години, аз бях футболист на Локомотив София и след като си бяхме писали от няколко дни в социалните мрежи, реших да я поканя на мач. Мачът беше срещу Левски, на Герена, и спечелихме с 3-0. По онова време беше много трудно да биеш Левски на Герена, а не както сега да ги бие всеки, който ги хване“, връща се във времето Ваня.

„Спомням си усмивката ѝ, когато се видяхме след мача в една култова дискотека в центъра на София, където празнувахме победата с отбора. Да, беше долна чалга, но какво да направя? Не мога да върна времето назад и да ги накарам да пуснат Wonderful Tonight на Eric Clapton, вместо „Луда за тобом“ на Лепа Брена… това е положението. Първият ни допир, поглед, танц… и Миле Китич на заден фон“, цитира Джаферович hotarena.net, позовавайки се на „България днес“.

Така сръбската легенда всъщност слага началото на една дълготрайна любов. Наистина дванайсетте години връзка в днешно време изглеждат цяло постижение. По всичко личи, че безоблачното щастие на Ваня и Жени скоро няма да свърши. Макар да имаха някои перипетии в ежедневието си, двамата изглеждат по-сплотени от всякога. Въпреки че футболистът прекрати футболната си кариера през 2012 г., той остана завинаги свързан със спорта. Евгения пък е до него и в добро, и в зло, при това независимо от приказките по техен адрес.

Ваня Джаферович и Жени отпразнуваха 12 години любов

Ваня Джаферович и Жени отпразнуваха 12 години любов
Снимка: инстаграм

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар