Милена от Игри на волята отпадна след инфарктен финал (Секунди й трябваха да отстрани Симеон)

Гласувайте за статията

Най-крехката участничка отпадна на крачка от финала, за малко да победи каления в битки Стоян

Милена от Игри на волята и Симеон от Приключенците се изправиха на арената в инфарктен капитански двубой. Който се оказа илиминационен.

И въпреки, че Симеон си осигури преднина в играта на баланс, реденето на пъзела му отне доста време. Милена успя да го настигне и за малко да го отстрани – секунди не й достигнаха да победи в екстремното състезание.

Все пак победителят призна, че опонентката му е силна и жена, срещу, която му е било чест да се изправи. За което й благодари на раздяла, предават от Vbox 7.

Известен факт е, че Миленка стана любимка и на зрителите и на участниците в шоуто. Отпадането й от арената накара Андрей да я нарече: „Една от най-достойните!”

Валентин, който също напусна реалити формата преди дни е категоричен: Тя е най-комплексна сред жените, доминираше над тях, а и с мъжете се справяше физически. Накрая дори и пъзели редеше.”

Морунов също се натъжи за капитанката си. Той си припомни как Милена искала да накара баща си да е горд с нея и каза, че не само татко й, но всички се гордеят. „Ти доказа и показа, че си един истински човек преди всичко“, пише той.

View this post on Instagram

A post shared by 🌹 Милена Метревели-Мирева 🌹 (@milena_metreveli_)

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар