Мила Кунис и Аштън Къчър проговориха за раздялата (Развеждат ли се наистина?)

Гласувайте за статията

Мила Кунис и Аштън Къчър проговориха за раздялата

Мила Кунис и Аштън Къчър проговориха за раздялата си. Както е известно, преди няколко седмици в американския таблоид „In Touch“ се появи информация, че съпрузите се развеждат.

Според анонимен източник на изданието, Мила зарязала Аштън и дори му отнела децата заради тъмна тайна от неговото минало. Спекулираше се, че покрай съдебния процес на убитата преди години бивша приятелка на актьора, отношенията помежду им се обтегнали.

Съпрузите обаче решиха да опровергаят новината по оригинален начин.

„Какво става с нас мило?“, пита във видео Аштън. „Край, свършено е! Взимам и децата, няма да ти ги оставя заради тъмна тайна в твоето минало“, казва със същото преиграване Мила.

В крайна сметка двойката избухва в смях и коментират, че няма никакъв развод. „Скъпи журналисти, да очаквам ли, че след раздялата, другата седмица Мила ще е бременна отново. И то с близнаци. За трети път тази година“, коментира Аштън.

Идеята на актьорите да опровергаят клюката за развода с клипче, срещна подкрепа и усмивки у много техни приятели и колеги. Клипът бе споделен милиони пъти, а харесванията му не са по-малко.

Както е известно, двойката се събра след доста изпитания. Аштън бе женен шест години за Деми Мур, но се раздели с нея, за да бъде с младежката си любов — Мила Кунис.

Към днешна дата двойката има две деца, като се ожениха тайно, на интимна церемония, малко след раждането на дъщеря си Уаят. Що се отнася до плановете им за още деца — то такива в близките няколко години очевидно не се предвиждат. Въпреки закачките на Аштън, че може би очакват близнаци.

Мила и Аштън не се развеждат, нито очакват близнаци сн. Инстаграм

Мила и Аштън не се развеждат, нито очакват близнаци сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар