Мика Стоичкова с трогателно писмо за сватбата на Христина (Вижте как я разплака)

Мика Стоичкова разплака всички с писмото до сестра си

Мика Стоичкова не дойде на сватбата на Христина

Мика Стоичкова разчувства всички с писмото си до сестра си Христина на сватбата й. Както знаете, голямата дъщеря на Камата не успя да присъства на най-важния ден в живота на сестра си заради напредналата си бременност, но това не й попречи да вземе участие в събитието, макар и от хиляди километри разстояние.

Мика Стоичкова със специално писмо за сватбата на Христина
Мика Стоичкова със специално писмо за сватбата на Христина

Мика изпрати специално писмо, с което да покаже на малката си сестра, че е до нея и я подкрепя. „С теб винаги сме си споделяли всичко – споделени и несподелени любови, бели – каза от дистанция Михаела. –

Не мога да присъствам на най-важния ти ден, но съм с теб през цялото време. Важното е, че цялото ни семейство е щастливо.“

Думите й успяха да просълзят както гостите, така и булката. Мика не получи разрешение от лекарите да пътува за събитието, тъй като е бременна в осмия месец и едно такова дълго пътуване крие рискове, предават от „Труд“.

Христина Стоичкова се венча за годеника си Лука Белич на пищна церемония тази събота. Сватбата определено ще се превърне в събитието на годината, а на нея присъстваха куп гости от родния светски и спортен елит.

Дори инцидентът на паркинга, на който Камата преби шофьор на България Днес, не успя да помрачи настроението на присъстващите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.