Мика Стоичкова с провалена сватба (Вижте какво се случи)

Мика Стоичкова с провалена сватба (Вижте какво се случи)
5 (100%) 1 vote

Мика Стоичкова се отказа от пищната сватба в Истанбул

Мика Стоичкова се уплаши от безредиците в Турция

Мика Стоичкова се оказа с провалена сватба. Дъщерята на Христо Стоичков вече се врече във вечна вярност на половинката си Айкут, но плановете й бяха силно помрачени от случващото се в Турция. Бременната Мика беше решила тя и Айкут да вдигнат сватба в Истанбул, но заради безредиците там им се наложи да се откажат от тази си идея от съображения за сигурност.

Мика Стоичкова на сватбата в САЩ

Мика Стоичкова на сватбата в САЩ

Така замисленото грандиозно тържество няма да се състои. Любопитното е, че не тя, а Айкут е взел решението да се откажат от сватбата в южната ни съседка. Айкут не иска по никакъв начин да рискува здравето на любимата си и бъдещото им дете при Ердоган.

Преди няколко дни Айкут и Мика сключиха тайно граждански брак в Маями, а пиршеството в България ще е през септември в луксозния комплекс в Правец. Щерката на Камата е оставила подготовката за сватбата в ръцете на майка си Мариана.

Стоичкова и Айкут са заедно от две години. Още от началото на връзката си двамата живеят под един покрив. Като добра орисница се е явил футболната ни легенда, който запознава щерка си с младия бизнесмен. Очаква се Мика да роди момиче, което ще носи името на майка й – Мариана, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар