Мика Стоичкова с колосална зестра за сватбата (Вижте какво й дари Камата)

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова ще грабне яка зестра за сватбата, баща й е подсигурил 1 млн.  долара на влог и вила в Мексико

Камата е приготвил за бременната си дъщеря Мика Стоичкова колосална зестра. Младата булка и нейният любим Айкут ще се облажат с 1 милион долара на влог и апетитен имот с къща в Мексико. Това е отредил Ицо да дари на първородната си щерка. Която вече е семейна и ще го зарадва с внучка.Христо Стоичков и Мариана

Мика навърши 28 години и само дни след това мина под венчило с Айкут Рамадан. На скромна церемония на брега на морето в Маями.Мика и Айкут в Маями

Голямата българска сватба на Стоичковата щерка ще е в хотел „Риу“ тази есен. Младите не настоявали за бляскаво тържество по нашенските обичаи. Но Камата отсякъл, че ще поеме разходите по сватбата. Но ще има българска сватба, за която вече са подготвени покани за повече от 300 известни личности, пише retro.bg.

Запознати издават, че освен по българските традиции сватбата на Мика и Айкут ще включва и някои помашки обичаи. Зетят е от Шуменския край нищо, че от години семейството му е в Маями. Когато обсъждали ритуалите по тържеството на младоженците Ицо с удоволствие се съгласил да стане главен герой в един от сватбените табиети на помаците. Според, който младоженецът трябва да бъде набит преди да вземе булката.

Христо Стоичков харесал идеята да шамароса зетя си, макар и на майтап. Въпреки, че му е  по мерак. Но все пак да му стане ясно на господин Рамадан, че трябва да носи на ръце Мика.

Въпреки, че зет му също е богаташ Ицо отдавна се е подготвил за сватбите на дъщерите си. И за Мика и за Христина Камата е отделил по един милион долара, които ще станат техни когато се омъжат.

Освен парите футболната легенда ще дари и вилата в Акапулко на по-голямата си щерка. Приказната къща е с голяма градина и там ще играе първородната му внучка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар