Мика Стоичкова стана двойна преди да роди (Снимка с голям корем)

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова показа огромния си корем, дъщерята на Камата проплака, че е качила много кила

Мика Стоичкова е към края на бременността си. Щастливата госпожа Рамадан няма търпение да роди. Тя се показа с огромния си корем. Като се оплака, че никъде не ходи. Стои си в къщи и е наддала двойно на тегло. А заради върлуващия вирус Зика, който уврежда плода съвсем не смее да си покаже носа навън. Притесненията на бъдещата  майка се допълват от това как ще влезе в перфектна форма след раждането.

Бременната Мика

Бременната Мика

Мика не спирала да яде на корем. И то само от бързите храни. Които според докторите са доста вредни. Стрелката на кантара показвала все по-високи стойности от ден на ден. В менюто на бременната щерка на Стоичков присъствали големи количества шоколад. И всякакви други сладки изкушения. Не можела да озапти налегналия я вълчи глад.

Но въпреки голямото напълняване Мика се чувствала добре, разкриват нейни близки. Момиченцето, което с нетърпение очаква ще се появи през септември. Според последните слухове бебето щяло да носи интересното име Мия. Щерката на Ицо решила да удостои майка си Мариана с честа първородната й внучка да носи име с първата буквичка от нейното, научаваме от електронното издание slava.bg.

Мика Стоичкова и любимия й Айкут ще пропуснат сватбата на Христина. Но нямат търпение забраната за пътуване на бременната мама да отпадне. От сега кроят планове след като се роди бебето да се приберат в България за радост на тукашните си роднини и всички близки хора. Които ги чакат с нетърпение да се запознаят с малкото мъниче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар