Мика Стоичкова сложи обеци на двумесечната Миа (Потрес фото)

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова от рано готви дъщеря си за бляскавия живот, който я чака.

Малката Миа все още не е завършила три месеца, но това не пречи на майка й Мика Стоичкова да си прави експерименти с нея. Щерката на Камата се похвали с най-новата придобивка на внучка му. Наскоро футболистът дари малката си принцеса с уникална тениска на „Барселона“. Сега Миа позира с нея, но акцентът пада върху друга част от визията й.

На снимката ясно се вижда, че двумесечната сладурана вече е с пробити уши. Не можем да сме сигурни кога точно е била извършена манипулацията. Най-вероятно, обаче, Мика Стоичкова е изчакала да навърши два месеца, за да я направи истинска госпожица. Докато за някои е приемливо пробиването на ушите да стане в толкова ранна възраст, други смятат, че майката на Миа леко е подранила.

Малките обеци с камъчета проблясват на нежните уши на внучката на Камата. Мика Стоичкова видимо е горда с придобивката и е побързала да се похвали с нея. Разбира се, Миа е прекрасна и е още по-прекрасна с новите си накити, но дали не й е прекалено рано за суета?

На всички е ясно, че дори да не израсне в България, където Камата е легенда, Миа винаги ще бъде част от една звезда фамилия. И в резултат на това винаги ще е в светлините на прожекторите. Да не забравяме, че първата й професионална фотосесия бе само часове след първите й глътки въздух на този свят.

Миа Стоичкова вече е млада госпожица с бляскави обеци

Миа Стоичкова вече е млада госпожица с бляскави обеци

А като една уважаваща себе си дама, от която всички се интересуват, тя трябва да е винаги топ. Поне нямаме съмнение, че мама Мика Стоичкова ще я научи на поведение, обноски и кокетност в големи дози. А ние очакване с нетърпение поредната придобивка на звездното бебе Миа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар