Мика Стоичкова скочи на плеймейтките: Боклуци, деградирали Барбита! (Вижте как ги нареди)

Мика Стоичкова за пореден път показа мнението си за Николета Лозанова и сие

Мика Стоичкова скочи на плеймейтките малко след финала на Playmate All Stars

Мика Стоичкова скочи на плеймейтките. Устатата щерка на Христо Стоичков не за първи път демонстрира явна неприязън към девойките, които са известни предимно с това, че са известни. И кариерата им се гради на голите им снимки. Малко след финала на Playmate All Stars Мика изригна в профила си във Фейсбук като директно обвини момичетата, че се продават за коли и парцалки. Ето думите на младата майка в социалната мрежа:

„Платени журналисти, платени политици, платени жени. Това са силните на деня. За съжаление. Не може компаньонка да е идол, нито крадец да е герой, нито лъжец да е достоен и надежден. Или може? Момичета, по-добре баба ви да ви е идол, отколкото деградирали кукли Барбита, които за пари са готови на всякакви компромиси. Интересно ми е като остареят и започнат да си правят неминуемите за онази възраст равносметки, какво ще си кажат накрая?

Мика СтоичковаЖивях, продавах си тялото за рокли на D&G и чанти на Валентино, продавах се за Мерцедеси и пътувания до Малдивите, продавах се за часовници, обички, очила и гримове… Живях за предмети и никога за душата си. Хахаххаха извинете, надали някоя от тях ще си каже нещо подобно 🙂 Надали някой от изброените боклуци някога ще съжали за поведението си. Което е жалко.“

Стоичкова не за първи път скача на представителки на Мис Плеймейт. Преди време на мушката й попадна Николета Лозанова, която отнесе доста критики по свой адрес. „Госпожа Лозанова тире Елементари“, написа тогава Мика.

3 коментара
  1. Мая казва

    Може да се каже, че грозноватата и късокрака лейка също е „платена“. Без парите на баща си и неговото име, щеше да мие чинии в някой стол. А чужбина щеше да види през крив макарон. Всеки, който не яде собствените си пари, е „платен“ от някого и да мълчи.

  2. Mira казва

    Groznata Mika zavijda .Seksapil ne moje da si kupi s parite na tate.Ot paraziti mnenie ne iskame.

  3. Име (задължително) казва

    Май , нещо не вдявате по думите й!?И никой от вас не може да каже как е щял да протече животът й,ако баща й не беше Стоичков. Елементарни злобни оправдания на горепосочените парцали и техните подобни. И никой не знае с какво с е занимава Мика и дали не си изкарва парите сама.И да не работи има си законен съпруг и семейство.не е проститутка! За разлика от гореизброените.Мили хора, много деца са без бащи Стоичков,но не са станали проститутки. Работят,учат и сами се издържат ,и успяват. трудно,но не невъзможно!Имат ,и образование,и семейство стабилно и деца. Така,че неми търсете оправдание,където не може да има.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.