Мика Стоичкова се фука с шестмесечната Миа (Сладурско фото на малката принцеса)

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова отбеляза навършването на шест месеца дъщеря си, малката е станала истински бонбон

Мика Стоичкова е най-щастливата майка на света. Дъщерята на Камата се фука с малката си принцеса. Която навърши шест месеца. И е станала голяма сладурана.

Първородната внучка на Христо Стоичков презполови първата си годинка от раждането. Радостните й родители не спират да се хвалят с прекрасната си дъщеричка. Водят я на всякъде със себе си. Даже и на плажа. Където малката принцеса се е излегнала на слънце. Наконтена с розово костюмче и слънчеви очила. Като истинска мадама.

Мика не може да повярва колко бързо расте първородното й отроче. Променя се с всеки изминал час. Момиченцето явно харесва бебешките си манджи защото от фотото ясно личи, че расте здраво и е дебеличко. Майка му няма проблеми с храненето.

Мика направи изненадващо признание в социалната мрежа. Тя сподели, че колкото и да не й се вярва, но бременността й липсва. Макар, че не кара лека бременност по-голямата щерка на Стоичков се е размечтала за времето когато всички я глезеха. И се въртяха на пети около нея. Сега цялото това внимание е насочено към шестмесечната й дъщеря.

С откровението си любимата половинка на Айкут дава заявка, че мечтае за момента когато отново ще стане майка. Даже в прав текст написа във Фейсбук: Ще го направя отново!”, предават от електронното издание lifestyle.bg.  А малката Миа Стоичков ще се радва на братче или сестриче.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар