Мика Стоичкова се фука с фигура след раждането (Фото факт)

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова се възстановява светкавично след раждането.

Мика Стоичкова определено е от тези майки, които обичат да споделят всичките си трепети на всеослушание. А когато е известна, като нея, тези споделени моменти се превръщат в новини. След сладурската фотосесия на малката Миа, сега идва ред на майчините неволи. За разлика от много други пресни родителки обаче, Михаела има и с какво да се похвали.

Щерката на Камата публикува колаж в профила си във фейсбук, с който прави съпоставка между фигурата си в деня, преди да роди, и на осмия ден преди раждането. Мика Стоичкова стана майка на 28 септември и явно не спира да проследява прогреса си на тема отслабване. Често казано, че няма какво особено да сваля, защото по време на бременността наедря само на корем.

След като от големия корем на бял свят излезе Миа, сега майка й се фука с фигура, за която много нераждали жени могат да й завидят. Тя не скри учудването си колко бързо тялото и се променя в последните месеци и видимо е превърнала в навик увековечаването на всяка подобна промяна. Фигурата на Мика Стоичкова може да е почти същата, както преди раждането, но една част от тялото й определено се промени.

Мика Стоичкова е слаба като преди раждането

Прясната майка сподели, че гърдите й са станали истински млекоцентрали и дори й се налага да замразява част от кърмата, която произвежда, за да не я изхвърля на боклука. Тя дори се шегува, че може да кърми цели три села. Въпреки неизменни дискомфорт и тежест, Мика Стоичкова определено е и доволна от тази промяна в тялото си, защото преди да забременее развяваше полупразно деколте, а сега вади бюст като на фолк певица с доста големи импланти. За жалост, този ефект е временен, но пък и Михаела винаги е била над тези неща и надали ще се комплексира след изчезването му.

mika

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мика Стоичкова се фука с фигура след раждането (Фото факт)”

  1. ha

    окт. 18. 2016

    az mu kazvam foto6op!

    Reply to this comment

Добавете коментар