Мика Стоичкова се показа с Миа (Умилително фото)

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова разтопи мрежата с този фотос.

Прясната майка Мика Стоичкова се щракна с новородената си дъщеричка Миа. Веднага след раждането, гордите баба и дядо Христо и Мариана позираха с внучката си в болничката стая за испанско списание. Днес малката и Михаела вече са си у дома, който се превърна в тяхна крепост заради урагана, преминал и през Маями.

Внучката на Камата е истински бонбон, убедихме се от фотосите, където тя е само на няколко дни. За разлика от именития си татко, който нямаше как да не се похвали с първото си внуче, Мика Стоичкова предпочита да се сдържа от излишна показност. Тя публикува умилително фото, на което позира в близък план с малката Миа, но тя е обърната с личице към нея, а не към камерата.

Това ни навежда на мисълта, че фотосесията за списанието не е била по нейно желание, но когато си дъщеря на Стоичков, това има стоите плюсове и минуси. Освен тайнствеността, която лъха от снимката, майката добави към нея и философско послание на английски, което гласи:

„Да родиш и да бъдеш роден са две неща, които ни връщат към истинския смисъл на сътворението, където човешкият дух е смел и дързък, а тялото е чудото на мъдростта“. Явно освен да се грижи за Миа, Мика Стоичкова има време и да размишлява над смисъла на живота, който вече коренно се е променил и се побира в двете й ръце.

Мика Стоичкова с малката Миа

Дъщерята на Камата може да разчита на помощта на майка си Мариана, както и на сестра си Христина, която прекрати преждевременно медения си месец и долетя на пожар за раждането на племенницата си. Щом видяла малката Миа, наскоро омъжената Стоичкова така се умилила, че се заканила и тя съвсем скоро да стане майка, за да растат двете деца заедно. Христо Стоичков пък дал заръка и на Христина, и на Мика Стоичкова да го зарадват и с внук, който да наследи таланта му.

kamata mia

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар