Мика Стоичкова разкри пола на бебчето (Вижте на кого ще го кръстят)

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова не издържа, разкри, че ще има момиченце и се издаде на кого ще го кръсти

Бременната Мика Стоичкова е на седмото небе от щастие. Щерката на Камата очаква първородното си дете в обятията на любимия си мъж.Мика

Мика малко по-малко повдига завесата. И ни зарадва с нова порция блага вест. Тя намекна, че бебчето ще е момиченце. Дядо Стоичков ще се радва на внучка. А не на внук. Който да стане велик футболист като него.

Влюбената Мика е голяма хитруша. Тя не казва в прав текст, че бебето ще е от женски пол. Просто пусна снимка в профила си в Инстаграм с дарове за бъдещето си дете. Сладурското фото с бебешки дрешки красноречиво разкрива, че щастливата Стоичкова фамилия само след няколко месеца ще посрещне момиченцето. В даровете получени от Мика и Айкут за бебето преобладава розовия цвят. Което е доказателство, че очакваното бебе ще е от женски пол.

Бъдещата мама Мика Стоичкова сюрпризира феновете си с още нещо. Тя е споделила първата буквичка от името на дъщеричката си. За малката си рожба по-голямата щерка на Камата е избрала име започващо с буквата М, пише vsekiden.com.

Това не е голяма изненада. Всички знаят, че майка й се казва Мариана. И заслужено бебето ще бъде кръстено на нея.

Нали бъдещата баба отсега се гласи да помага за отглеждането на малката си внучка. За всички е ясно, че Мариана Стоичкова е се е жертвала да отгледа и двете си дъщери. И да има едно здраво и щастливо семейство със звезда от световна величина като Христо Стоичков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар