Мика Стоичкова ражда през декември! (Фука се с коремче за ЧРД на Айкут)

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова ще роди през декември, лъсна с наедряло коремче на рождения ден на Айкут

Мика Стоичкова се показа много бременна. Тя публикува снимка от рождения ден на любимия си Айки. Щерката на Камата се фука с коремчето си. Което е твърде наедряло. И тя ще ражда бебето през декември.Мика 1

Мика спретна мило тържество по случай ЧРД на таткото на бебето. Поднесе му торта и после пусна снимка в социалните мрежи с мило поздравление и обяснение в любов към най-любимия си мъж. Направи съпричастни всичките си приятели към емоциите, които в момента бушуват в сърцето й.

Дъщерята на Ицо за първи път пуска кадър с бременното си коремче. По време на престоя си в България тя прикриваше деликатното си положение с широки дрехи. Но вече забрави суеверията за уроки от лоши очи. И гордо се разхожда, показвайки какво уникално нещо се крие в нея. Плод на голямата й обич с Айкут.

Мика е доста напълняла, забелязват нейните фенове. Тя е качила близо 12 килограма. А има още доста време до термина.

Въпреки това Стоичковата щерка хич не се притеснява да похапва. Унищожава промишлени количества сладко. И все се чувства гладна. Не може да озапти непрестанния си глад.

В очакване на малкото момиченце което ще се появи през зимата Мика със сигурност ще е качила много килца. Но пък Айки я подкрепя и я харесва такава. Непрекъснато й повтаря, че по-красива никога не е била, пише vsekiden.com.

Изтече слух, че сватбата на Мика и Айки ще е в България. А после бъдещата майка ще остане да роди у нас. По вярвала на българските лекари. Отколкото на тези в Маями, разкриват близки до известната фамилия.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар