Мика Стоичкова прежали Айкут, залюби аржентски футболист (Вижте кой е новият й)

Новата година донесе на Мика нови любовни трепети, щерката на Камата се влюби в аржентински футболист

Мика Стоичкова успя да преодолее раздялата с бившия си Айкут и отново тръгна по срещи. Тя е влюбена в аржентинец на име Кевин. Който е ексфутболист.

Щерката на Камата се похвали в социалната мрежа, че е била на романтична вечеря с новия си. Само, че Мика, която вече има горчив опит от предишната си връзка не се впуснала на сляпо в новото си любовно приключение. Тя вместо да се усамоти с новото си гадже предпочела да е в компанията на още една двойка – нейна дружка с гаджето си. Което също е от Аржентина и е познат на Кевин.

Снимка: ХотАрена

От снимките на четиримата се вижда, че обичат да се забавляват в тази конфигурация. Те купонясвали в едно от най-луксозните и баровски заведения на Маями.

Кевин, с когото от скоро се вижда Мика върти бизнес с недвижили имоти. Той ръководи една от фирмите, която се занимава с продажба само на луксозни имоти. Макар да е роден в Буенос Айрес е завършил университета в Маями. Където развил страстта си към футболната игра. Сега му е хоби, но в миналото се е занимавал основно с футбол.

Интересен е факта, че Кевин е тренирал при Христо Стоичков преди време, а това впечатлило много приятно Мика при запознаването им, предават от ХотАрена, цитирайки „Уикенд“.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.