Мика Стоичкова потъна в лукс при раждането (Вижте къде роди)

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова роди бебето си в невиждан лукс, внучката на Камата проплака в най-тузарската клиника в Маями

Мика Стоичкова даде живот на дъщеричката си в стая,която струва 1100 лева само за една нощ. Тя избрала да роди в най-луксозната обстановка. Която се предлага там.Мика Стоичкова

Младата майка избра медицинския център „Планината Синай”. Където обикновените стаи за родилките са двойно по-евтини. Освен, че се предлагат идеални условия за бременните жени има и допълнителни екстри. Които не влизат в основната цена.

За бъдещите майки стаите са оборудвани с интернет връзка. Предлагат се консултации по кърмене, специални фотосесии за новороденото от професионален фотограф. Както и специална медицинска сестра. Която да поеме първите грижи за бебето. Като изключим интернета и луксозното обзавеждане за изброените по горе екстри се дължи допълнително заплащане, предават от hotarena.net.

За сведение на любопитните тарифата за всяка услуга извършена от медицинската сестра е различна. В зависимост от това какво ще свърши се заплаща отделно. Уговорката за цените за къпане, смяна на памперси и ред други неща става лично между нея и фамилията.

Никой не може да твърди колко се е изръсила Мика за раждането. Болницата пази в дълбока тайна цените за услугата. Но със сигурност по-голямата Стоичкова дъщеря е платила няколко пъти в повече от колкото за луксозната стая. Има голяма вероятност някои от разходите да се покриват от здравната застраховка на Мика.

По всичко личи, че Мика Стоичкова е родила като принцеса. Не са й липсвали никакви грижи достойни за холивудска или някаква друга звезда. Но най-важното е, че бебето и майката са добре.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар