Мика Стоичкова показа малката Миа (Нови снимки на бебето)

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова умили мрежата с нови снимки на дъщеричката си, тя благодари на семейството си за грижите

Мика Стоичкова показа нови снимки на очарователното бебе Миа. По случай деня на благодарността щастливата майка използва повода да благодари на цялата си звездна фамилия за грижите, които полагат за нея и за бебето. И заяви, че е разбрала какво значи да обичаш. И да бъдеш обичан.Мика Стоичкова и Миа

Дъщерята на Христо Стоичков сподели, че тази година за нея празника е най-щастлив защото е станала майка на прекрасно бебче. В отглеждането, на което с голямо удоволствие се включват и таткото Айкут. И най-щастливата  баба на света Мариана Стоичкова. На която е кръстена малката принцеса.

Мика се похвали с фото, на което се вижда как  грижовния баща помага в обличането на Миа. На лицето му е изписано с каква любов обгрижва дъщеричката си.

На друга снимка щерката на Камата е щракнала майка си. Как разхожда с количката внучката си по крайбрежните улици и парковете  на слънчево Маями. И дядото Христо Стоичков и бабата Мариана не спират с да се радват на първородната си внучка. В последно време тя се е превърнала в смисъла на живота им. Те дават мило и драго за нея. Не случайно малката принцеса носи фамилията на световно известния си дядо. Родителите й я кръстиха Миа Кристина Айкут Стоичков. Впечатляващо име за една наследница на прочут дядо, родена със сребърна лъжичка в устата.

Разгледайте снимките на малката чаровница Миа с нейните близки в нашата галерия!

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар