Мика Стоичкова позлати нероденото си бебе (Пръска луди пари за глезотии)

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова лудна по нероденото си бебе, от сега събира колекция от бебешки глезотии

Бременната дъщеря на Камата Мика Стоичкова пръска луди пари за нероденото си бебе. Милионерската наследничка от сега се обзавежда с луксозни бебешки принадлежности.Бебешката количка на Мика Стоичкова

Госпожа Рамадан, както е новата й фамилия показа последната си покупка. Перлата в короната на колекцията й с бебешки глезотии е луксозна количка за 5 бона.

Всяка нашенска майка може само да си мечтае за такава скъпа количка. Моделът, с който се фука щерката на Стоичков е от скъпарската марка Mima Xari. В магазините актуалното детско возило се предлага срещу скромната сума от 1250 евро. Като към нея се предлагат и два коша. Единия за бебето когато е по-малко. И друг когато малкото отроче започна да се вози седнало.

Стоичковата щерка е помислила и за това къде ще слага памперсите. В луксозния комплект не била предвидена чанта за принадлежности. Мика пръснала още толкова пари за торба с марка „Гучи“. Не й е мигнало окото, че се е изръсила общо с 5 бона само за тези глезотии, научаваме от vsekiden.com.

Запознати разкриват, че новоизлюпената госпожа Рамадан от малка си е такава. Всичко трябва да бъде изпипано ди последния детайл. И да е по последен писък на модата. Мика обича да се глези сама, така ще глези и новородената си дъщеричка, коментират нрава й приятели.

Бъдещата майка се е отдала изцяло в очакване на бебето. По цял ден търчи по специализирани бебешки магазини. Запасила се е с образователна литература и чете като луда най-модерните изисквания за отглеждане на новородено.

Бременната Мика е изпаднала в предродилни вълнения. И няма търпение да гушне малката си дъщеричка. Която ще кръсти на майка си Мариана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар