Мика Стоичкова на плаж с малката Миа (Сладурско фото)

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова вече води дъщеря си на плаж

Мика Стоичкова не спира да се хвали с малката Миа

Мика Стоичкова заведе дъщеря си на плаж. Щерката на Христо Стоичков и малката Миа се забавляват повече от добре в Маями, а Мика побърза да публикува снимка от времето, което прекарват заедно.

Първото внуче на Христо Стоичков вече се разхожда по къси панталонки и се радва на игрите с майка си и баща си. „Тя е една малка звездичка, всички, които я познават са благословени да усетят енергията й“, написа Стоичкова.

Мика СтоичковаПреди няколко дена Миа навърши пет месеца и майка й побърза да се похвали с малкия празник. Бебокът е първо дете на Мика и първо внуче за Камата. Цялото семейство не крие, че обожава малката госпожица, която отсега расте обградена с грижи и нон стоп внимание.

Таткото на Миа е Айкут, с когото щерката на Стоичков се загаджи след раздялата си с актьора Иво Аръков. Двамата изкараха кратка, но бурна връзка, по време на която не спираха да си разменят влюбени стихове по Фейсбук.

Според запознати родителите на Мика и най-вече Стоичков били твърдо против връзката й с младия Аръков. Който не бил наистина влюбен в нея, а се възползвал от името й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар