Мика Стоичкова в перфектна форма 8 дена след разждането (Фото факт)

Мика Стоичкова в перфектна форма 8 дена след разждането (Фото факт)
5 (100%) 1 vote

Мика Стоичкова е успяла да свали корема си за нула време след раждането

Мика Стоичкова отново е във форма само осем дена след раждането

Мика Стоичкова е в перфектна форма само осем дена след като роди първородната си дъщеря Миа. Щерката на Камата е свалила бременното си коремче за отрицателно време и с гордост демонстрира постижението си. Младата майка с гордост показа снимка от деня преди да даде жив от на малката си дъщеричка Миа, и я сравни с фотос, направен само 8 дни след това, видя Hotarena.net.

Мика Стоичкова в перфектна форма след раждането

Мика Стоичкова в перфектна форма след раждането

За толкова кратък период от бременното й коремче е останала само приятна заобленост. За който не знае, че дъщерята на Ицо Стоичков е родила толкова скоро, би било невъзможно да го предположи по вида й.

Най-интересното е, че този завиден резултат Мика е постигнала без нито една минута спорт, твърди самата тя. Ключът на успеха й е, че кърми бебето. Благодарение на естественото хранене коремът й се стопявал от само себе си, от което младата майка е на върха на щастието.

Разбира се, доста от онлайн потребителите не пропуснаха факта, че Мика се е снимала със стягащ клин, който здраво е пристегнал корема й. „Да го махне и да се снима без него. С този клин дори и да има корем, няма да си личи“, категорични са форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мика Стоичкова в перфектна форма 8 дена след разждането (Фото факт)”

  1. мимокмок

    окт. 24. 2016

    В перфектна форма съм аз –на 52 г., със две големи деца, с трима внука, тежа 53 кг., без да ходя на фитнес и козметик. Нека Мика ни се покаже след 30 г. и тогава ще видим!!!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар