Мика Стоичкова пак се фука с бебето (Вижте 5-месечната Миа)

Мика Стоичкова пак се фука с бебето (Вижте 5-месечната Миа)
5 (100%) 1 vote

Мика Стоичкова отново се фука с дъщеря си Миа, малката сладурана разтопи социалните мрежи

Истинско съкровище отглежда Мика Стоичкова в дома си. Дъщерята на Камата не спира да се хвали с прекрасната си малка принцеса. Започна редовно и подобващо да  отбелязва  колко се е разхубавила дъщеричката й Миа.

Внучката на Христо Стоичков смайва с чара си всичките последователи на щастливата си майка. Която не пропуска да ги направи съпричастни и да им покаже как с всеки ден Миа пораства. И се превръща в истинска малка красавица.

Бебето се роди преди пет месеца и майка му рядко си позволяваше да го показва в социалната мрежа. Но от невръстно бебе момиченцето й е станало истинска госпожица. Мика не се притеснява, че може да хване уроки. Затова започна все по- смело я показва на приятелите си и последователите си, предават от електронната новинарска агенция pik.bg.

Прави впечатление, че петмесечното бебе е наследило от татко си Айкут небесносините му очи. А от майка си е взело формата и големината им. Сладураната позира като истинска малка звезда на снимката. Като пленява аудиторията с очарователната си усмивка.

Момиченцето е благословено, че се е появило в прекрасното семейство на Стоичков. Както се казва Миа се е родила със златна лъжичка в устата.

Мика всеки път благодари на Бога за щастието да има такава прекрасна дъщеричка. Която всеки ден ги радва с присъствието си в семейството.

Стоичкова дъщеря написа: Перфектна си! Обичаме те, Миа!“

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар