Мика Стоичкова не издържа и призна за бебето (Вижте милото послание)

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова призна за бебето, пусна мило послание в мрежата

Дъщерята на Камата Мика Стоичкова не издържа. Щом се прибра в Маями влюбената щерка на Стоичков се похвали за бременността си. Тя използва много интересен начин да сподели, че чака дете.МикаПоста на Мика

Мика не каза в прав текст, че ще става майка. Но очарова феновете си с издайническото фото, с което ги изненада.

Тя показа снимка на две големи безопасни игли. Едната мъжка, а другата женска. С издуто коремче като бременна жена. А вътре се мъдри една мъничка безопасна. Досущ като малко бебе.

Бившето гадже на Иво Аръков ще роди от приятеля си Айкут. Според изчисленията Мика е в петия месец от бременността си. Тя и Айки се сгодиха през есента и ето, че вече ще стават родители.

Феновете на Стоичковата щерка са впечатлени от начина, по който Мика се похвали. Веднага започнаха да я поздравяват за благата вест. „Да сте живи и здрави“, „Лека бременност“ са само малка част от пожеланията, с които засипаха младата Стоичкова.

Очакванията са Мика и Айкут да вдигнат сватбата си преди да се роди бебето. По скоро сватбеното тържество ще бъде в по-тесен кръг, предполагат нейни близки. Имайки предвид деликатното й състояние.

Според запознати Мика Стоичкова не веднъж е споделяла, че иска да се омъжи на плажа. И да каже „ДА“ на своя избранник боса, пише vsekiden.com.

Все още не се коментира полът на бебето. Но повечето й приятели в социалната мрежа й пожелават да е момче. И да носи името на щастливия си дядо. Който напълно заслужава внукът му да има в кръвта си неговите гени на велик и прочут българин.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар