Мика Стоичкова с най-емоционалното послание за ЧРД (Как поздрави най-близкия си човек)

Мика Стоичкова поздрави майка си за ЧРД

Само дни след като малката Миа отбеляза шест месеца от своето раждане, Мика Стоичкова поздрави майка си за ЧРД. Дъщерята на Христо Стоичков сподели снимка, на която майка й позира с малката й дъщеря. И отправи емоционално послание към гордата баба.

„Честит рожден ден, Мами! Благодаря, че ми показваш правилния път в живота! Ще продължавам да вървя по твоите стъпки! Обичам те!“, написа Мика в социалните мрежи. Посланието бе споделено под емоционален кадър на малката Миа със собствената й баба. И трогна до сълзи не само съпругата на Камата, но и мнозина други.

„Да ти е жива и здрава!“, „Една прекрасна майка, която дари живот на две прекрасни дъщери! Честит рожден ден!“, „Прекрасни баба и внучка“, гласят коментари в мрежата. Мнозина използваха повода, за да честитят личния празник на Мариана Стоичкова и да й пожелаят много щастие и още хубави поводи, които да отбелязва с цялото си семейство.

За разлика от Мика, която е свикнала да бъде под прожекторите, Мариана Стоичкова предпочита да стои настрани. Гордата баба е пример за всеотдайна съпруга и майка, която винаги намира начин да бъде до децата си и до съпруга си. Преди време самият Стоичков призна, че неговата съпруга е най-добрия му приятел и най-верния другар в живота. „Тя е невероятна жена. Всичките тези години е била грижовна, всеотдайна, отговорна. Стоически понасяше постоянното ми отсъствие, беше като баща и майка на децата“, каза по време на бенефиса си той.

Мика Стоичкова с емоционална честитка за рождения ден на майка си
Мика Стоичкова с емоционална честитка за рождения ден на майка си

Днес щастливото семейство снове между България и САЩ, а футболистът няма търпение да се сдобие и с второ внуче. Съпругата му също. Междувременно Мика Стоичкова не пропусна да благодари и на двамата за любовта и подкрепата им. И да отправи емоционална честитка към майка си. Едва ли има по-хубав подарък от този.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.