Мика Стоичкова и Златка Димитрова с приказна бебешка Коледа (Снимки)

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова и Златка Димитрова посрещнаха първата си Коледа като майки.

Мика Стоичкова отпразнува своята слънчева и топла Коледа. Тя бе озарена не само от яркото слънце в Маями, но и от усмивката на нейната прекрасна дъшеричка Миа. Това е първия път, в който двете посрещат заедно празника и това го прави много специален. Внучката на Камата разбираемо се е превърнала в център на внимание и притегателна точка за всички присъстващи на семейното тържество.

Празникът в семейството на Мика Стоичкова се допълни и от именните дни на татко й и сестра й. А докато всички са в трескава подготовка, мама Михаела и бебе Миа намериха малко време за любимите си забавления – кратки клипчета с различни ефекти. А малката сърчничка Миа поздрави всички с „Весела Коледа“, но по бебешки.

Златка Димитрова също сподели тръпката на Мика Стоичкова и прекара най-светлите празници в компанията на най-ценните си подаръци – бебе и татко Миро. Злати се похвали с домашен уют и семейна идилия, включваща и горяща камина. Това със сигурност е най-щастливата Коледа на красавицата и всичко около нея е чудо, независимо дали е Коледа или не.

Две щастливи и новоизлюпили се лели няма как да бъдат подминати в свята радост. Славея Сиракова не спира да се показва като супер леля, която може би понякога е леко досадна, особено ако е Коледа и още не си се разсънил, но пък как да не се радващ на съкровище като Илиана-Куини. Славея е започнала да говори от името на племенницата си и това е толкова сладко!

maria-yordana

Бебе Йордана

mia

Бебе Миа

iliana

Илиана-Куини

zlatka-miro

Злати и бебе Миро

Мария се радва истински, че има възможност да посрещне Коледа в компанията на сестра си и новородената й дъщеричка Йордана. Малката е истински бонбон и озари празника на Гущерови и фамилия, точно както на другия край на света направи Миа на Мика Стоичкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар