Мика Стоичкова и Айкут с втора сватба в Турция (Фото от годежа)

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова получи годежен пръстен дни след рождения си ден.

Този месец Мика Стоичкова пристигна за първи път заедно с дъщеря си и съпруга си Айкут. Щерката на Камата отпразнува доста нетрадиционно рождения си ден, а след това младото семейство стегна куфарите за родината на Рамадан Турция. Именно в Истанбул Михаела получи най-големия си подарък за личния празник.

Мика Стоичкова се похвали с голям и блестящ годежен пръстен на фона на Босфора. „Той попита и аз казах Да“, похвали се тя в социалните мрежи. Нейният Айкут я е завел на екскурзия по повод рождения й ден в турската столица. тя не веднъж е споделяла, че е влюбена в този град. А сега със сигурност ще го обича още повече!

Мнозина останаха изненадани от предложението за брак. Причината – миналата година влюбените сключиха тайна сватба набързо, защото Мика Стоичкова беше в напреднала бременност. А сега явно на хоризонта се задава сватба №2!

Според близки на семейството, втората венчавка ще се състои в Турция по желание на Айкут и неговата рода. Мика Сточикова също нямала против, защото в съседната страна ще може да покани и роднини и приятели от България. След скандала на сватбата на сестра си Христина май ще е по-добре за всички нейната да не бъде на родна земя, пише hotarena.net.

Мика Стоичкова и Айкут ще разменят обети за втори път

Мика Стоичкова и Айкут ще разменят обети за втори път

По-голямата дъщеря на Камата все пак няма да остане без голяма и пищна сватба. Но може представите й малко да се разминат с реалността. Все пак, съпругът й е мюсюлманин. Но, влюбената до уши Мика Стоичкова все пак е готова да направи компромиси и да се венчае по техните канони. За дата все още не се говори, но или ще бъде тази есен, или догодина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар