Мика Стоичкова води Миа за ЧРД в България (Вижте колко порасна внучката на Камата)

Дъщерята на Мика Стоичкова става на три, Миа е голяма сладурана

Мика Стоичкова ще доведе дъщеричката си Миа в родината. Момиченцето скоро ще стане на три годинки и ще отпразнува рождения си ден в България.

Внучката на Камата проплака в частна клиника в слънчево Маями на 28 септември 2016 година. Нейния татко е бизнесмена Айкут Рамадан, за когото Мика се омъжи малко преди бебето да се появи на бял свят.

Миа на Мика Стоичкова стана малка госпожица
Снимка: hotnews.bg

В момента двамата не са семейство и живеят отделно. Но като отговорни родители на детето си полагат съвместно грижи за него. Миа бе с татко си през лятото, а сега майка й е решила да я доведе в България, за да се видят с роднини и приятели.

Малката сладурана обаче не знае и думичка на български. Даже името на родината на родителите си произнася на английски. Явно майка й не й говори на родния си език. Но има време детето е твърде малко.

Миа на път за България
Снимка: hotnews.bg
Снимка: hotnews.bg

В момента Михаела Стоичкова, която е на 31 години не демонстрира да има нова връзка с мъж. Или пък крие. За разлика от нея бившият й Айкут й намери заместничка. Той завъртя любов със знойна туркиня, заради, която най-изненадващо се разделиха, предават от hotnews.bg. Макар никой да не очакваше такъв обрат в брака на Мика и половинката й. Самият Христо Стоичков бе одобрил зетя.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.