Мика Стоичкова води Миа на мача на звездите в Стара Загора? (Нови снимки)

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова води Миа на първия й мач, ще подкрепят Камата на мача на звездите

Мика Стоичкова води Миа на първия й мач, гласят последните клюки, около дъщерята на Камата. Малката принцеса на фамилията Стоичкови вече е пораснала достатъчно, за да пътува със самолет. И според някои слухове майка й няма търпение да я заведе на мача на звездите в Стара Загора през септември.

Събитието, което е едно от най-важните за сезона, обещава да събере легендите на „Барселона“ заедно с отбора на звездите на Стоичков. Това е втори мач, който легендата организира в България, след бенефиса си в София. И мнозина се надяват, че от ВИП — ложите гордия дядо ще бъде подкрепян от първородната си внучка и двете си прекрасни дъщери.

Междувременно Мика не пропусна да сподели снимки на малката Миа и разтопи мрежата с тях. Госпожицата вече е пораснала и е суетна като истинска малка дама. Освен рокли и прически, тя държи да има и бижута. И доволно позира пред обектива на камерата, в пълния си блясък.

Гордите родители не крият, че малката Миа е най-голямата им радост. Самата Мика споделя, че за нея майчинството е дар, който не би разменила за нищо друго. Прекрасната й принцеса вече почти навърши годинка — а празникът ще отбелязан в края на следващия месец.

Мика междувременно честити 11-я месец на дъщеря си. И сподели, че за нея тя е въздухът, водата, слънцето и луната. „Гледайки тази снимка се натъжавам колко бързо лети времето, но в същото време се радвам, че ще видя какво бъдеще е подготвил животът за нашето прекрасно момиче“, пише тя, под кадър на новородената Миа. 11 месеца по-късно малката принцеса очарова със сияйна усмивка.

Мика Стоичкова води Миа на мача на звездите през септември?

Мика Стоичкова води Миа на мача на звездите през септември?

А дали е наследила и таланта на майка си за телевизията, или ще се посвети на спорта като дядо си, предстои да видим.

Малката кукла порасна

Малката кукла порасна

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар