Мика Стоичкова вдигна лудо парти за бебето (Снимки)

Мика Стоичкова вдигна лудо парти за бебето (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Мика Стоичкова си спретна лудо парти по повод раждането на бебето

Мика Стоичкова събра най-близките си приятелки в Маями

Мика Стоичкова вдигна лудо парти по повод раждането на бебето си. Щерката на Камата спази традицията в САЩ и спретна купон, известен там като „бебе душ“. На който дружките на Мика донесоха подаръци за предстоящото раждане.

Мика Стоичкова вдигна парти за бебето

Мика Стоичкова вдигна парти за бебето

Наследничката на Камата спази обичаите и събра приятелки, да се почерпят преди появата на наследничката си, научи Hotarena.net.

Тържеството бе много весело и на купона се събраха куп приятелки на Мика и Айки. На събитието бе поднесена и типичната за този повод торта от памперси.

Първата рожба на Мика и любимия й ще е момиче, като се очаква малката да се роди съвсем скоро. Според слуховете, бебето ще бъде кръстено на майката на Мика—Марияна.

Бъдещата баба наскоро омъжи и втората си дъщеря—Христина, на скромна церемония в Етрополския балкан. По-голямата й дъщеря не успя да присъства на събитието, тъй като е в напреднала бременност и не може да пътува.

mika baby1В началото на лятото Мика също се омъжи за любимия си Айкут на скромна церемония в Маями. Двойката си каза „Да” само с най-близките си приятели, далеч от чужди очи и без да привлича особено много внимание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар