Миглена Ангелова от скромна провинциалистка до звезда на Вип Брадър (Вижте как се промени през годините)

Гласувайте за статията

Миглена Ангелова от скромна провинциалистка стига до върха като любима звезда на българите

Победителката във ВИП Брадър Миглена Ангелова е извървяла дългия път от провинцията до звездната слава. Българите припознаха в нея своята любима звезда. Животът на амбициозната „Мадам искрено и лично” е достоен за сапунен сериал.

Русенската чаровница като малка по скоро е приличала на момче. Нищо не дава повод да се мисли, че след време ще се превърне в истинска „Брачна рецидивистка”. Както започнаха да я наричат заради голямата й колекция от бракове. Заради късата й прическа лелките смятали, че е момченце, признава самата Ангелова.Миглена Ангелова като малка

Амбициозната Миглена още в шести клас започнала да си лакира ноктите. Усетила, че женската хубост може да превърне в мощно оръжие. Въпреки увлечението й по модата ученичката залягала яко над уроците. Била много упорита и разбрала, че само с женски хитрости няма как да стигне далеч. Затова приоритет и става да завърши добро образование.

Миглена Ангелова завършва гимназия в Съветския съюз. Но журналистика учи в Софийския университет.

Личният живот на журналистката е пълен с пикантни истории. Битието й според злите езици може да се окаже по-скандално и от „50 нюанса сиво”.

Четири брака и четири развода както и четири деца бележат живота на бившата телевизионерка от русенската телевизия. Но това е само на повърхността. Около любимата звезда на България витаят слухове за куп нейни скандални връзки с много мъже.

Мадам Искрено и лично има любовна афера с Хачо Бояджиев и страстна любов със затворник, предават от retro.bg. Да не говорим пък за изпепеляващата й връзка с турчина Орхан Беркер. Който съсипва третият й брак с летеца Ангелин Мавров.

Въпреки многобройните си пикантни истории с най-различни мъже Миглена Ангелова е горда майка с трите си дъщери и сина си. Тя вече е и баба. И не се притеснява да се хвали с внучката си.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Миглена Ангелова от скромна провинциалистка до звезда на Вип Брадър (Вижте как се промени през годините)”

 1. мив

  авг. 13. 2019

  от малка си е била грозничка. Също като дъщеричките.

  Reply to this comment
 2. zapoznat

  авг. 20. 2019

  Тя дори не се е опитвала да крие селското си потекло, разхождайки се в нюзрума на БТВ с плетен селски елек.дори я бяха излъчили зад кадър с въпросния тип елек дали беше в нейното или в друго предаване на бтв по някакъв повод..

  Reply to this comment

Добавете коментар