Миглена Ангелова разтури къщата и на Робин Кафалиев?

Гласувайте за статията

В Би Ти Ви говорят, че пръст в необузданото поведение на съпругата на популярния шоумен има нейната добра приятелка Меглена Ангелова

Навремето точно Рени пуска в ефир предаването „Искрено и лично“.

Миглена Ангелова разтури къщата и на Робин Кафалиев?

Миглена Ангелова разтури къщата и на Робин Кафалиев?

„В Би Ти Ви кандидатствах с проект. Заснехме демоверсия и си подадох документите. Месец след това още нямах никакъв отговор, а междувременно обявиха конкурс в БНТ. Отидох в Би Ти Ви, за да си изтегля документите, но ми казаха да се обадя на Рени Викторова, тогава програмен координатор в телевизията. Докато чаках Рени, се оглеждах и си мислех: „Колко жалко, че никога няма да работя тук!“. Но тя дойде и каза, че предаването й харесва, само трябва да изчакам мнението на собствениците. И реших да чакам. Мина още месец, през който звънях на Рени. Един ден ми казаха, че Албърт Парсънс мислел да прави конкурс за водеща на женското токшоу, но се отказал, като видял моята концепция. Бяха я приели почти изцяло, дадоха ми доста голяма свобода“, разказва Миглена Ангелова за началото на приятелството им.

Оттогава обаче Рени и Миглена били почти неразделни, а съпругата на Кафалиев от сърце приела максимата на г-жа „Искрено и лично“, че мъжете са само инструмент за успех.

Тази идеология е в основата и на разпадането на брака на Веселин Маринов, намекна самият той, след като обяви, че се разделя и с втората си жена. „Медиите изкараха, че едва ли не тя ми е развалила семейството и съм поела по някакъв неин път. Те нищо не знаят. Правят си на неин гръб евтини сензации. Тя е завършила две висши образования в Русия, много малко са журналистите на нейното ниво. А животът й си е нейна работа“, ядно опровергава твърденията Цветанка Маринова.

Подозренията на Веско обаче не били без основание. Съмненията му към Цветанка започнали от невинната покана към Стоичков за интервю. Цветанка е издател на списанието „Сезони“, заедно с Миглена Ангелова. Камата приел покана и интервюто било публикувано.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Миглена Ангелова показа порасналия си внук | alternativno.net - 17.08.2013

    […] не я смущава, нито я кара да се чувства по-стара. И Миглена продължава да гребе с пълни шепи от живота, както […]

Добавете коментар