Миглена Ангелова разката Емануела за Борислав: Преструвай се по-добре!

Гласувайте за статията

Миглена Ангелова разкрива Борислав и Емануела, направо ги разката

Миглена Ангелова разказа играта на Борислав и Емануела. Скандалната тв водеща направо изправи на нокти и двамата с коментара си, че не играят достатъчно добре. „Ама преструвайте се малко повече, де! Държите се като умрели скумрии. Имам чувството, че ме водят за носа, в зле изиграна шарада“, изцепи тв водещата.

Коментарът й хвърли в ужас фолк звездата, която твърдо отричаше, че това е вярно. „Не, не е истина. Срамуваме се, още сме в началото на връзката си. Притесняваме се“, заяви още певицата.

„Преструвайте се по-добре, че и другите ще забележат“, бе заръката на Миглена Ангелова. Опитната журналистка ясно им даде да разберат, че маневрите им никого не заблуждават.

В същото време Емануела и Борислав свиха знамената в бързане да намерят решение на проблема и да се справят с неочакваните предизвикателства. Двамата се събраха, за да поговорят на четири очи и да решат, какво да направят.

Борислав видимо се чувства некомфортно в компанията на фолк звездата, а що се отнася до Емануела, въпреки че се шегуваше, че иска да злоупотребява с него, както й харесва, в действителност се оказа доста смутена и притеснителна. И докато другите вече започват да подозират, че двамата май им хвърлят само прах в очите, то друга една двойка направо може да им послужи за пример.

Жана Бергендорф се обясни в любов на Явор Бахаров, вследствие, на което двамата си легнаха заедно. Актьорът каза, че няма нищо против певицата, единствено го притеснява, необичайната промяна в настроенията й, която се случва почти постоянно.

Миглена Ангелова разката Боби и Емануела - проваля мисията им

Миглена Ангелова разката Боби и Емануела – проваля мисията им

Двойката може да покаже съвсем ясно на Емануела и Борислав, как да изиграят убедително играта си. Бизнесменът и певицата вече бяха разконспирирани от Миглена Ангелова, която е категорична, че изобщо не са един за друг. От друга страна, дори и един съквартирант да ги разкрие и да заподозре, че не са двойка, до края на шоуто, звездите ще живеят в условия, като от филм на ужасите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар