Миглена Ангелова плете интриги срещу 200 бона! (Кой колко прибра от ВИП Брадър?)

Гласувайте за статията

Миглена Ангелова се оказа най-хитрата сврака в гнездото на ВИП Брадър.

Много се изговори за това как този сезон на ВИП Брадър може да се определи като доста ретро заради участници като Миглена Ангелова, Кака Лара, Кака Лили, Ути, Рени и други. Оказва се, че на съквартирантите ни най-малко не им пука какво се говори за тях, защото са сложили подписа си под договори за тлъсти хонорари.

Мнозина смятат, че Емануела е черешката на тортата на този сезон, защото е най-актуалната звезда в Къщата. Най-актуална, но не и най-скъпо платена. Изпълнителката на „Като теб“ продължава да ходи по участия, докато пребивава в риалитито, а междувременно е склонила да припечели едни бързи 100 бона, подвизавайки под зоркото око на Големия Брат. Певицата обаче се оказва не толкова високо оценена, колкото скандалната бивша тв водеща Миглена Ангелова.

Дамата в червено е ударила истински джакпот с предложението, което продуцентите на ВИП Брадър са отправили към нея. Те са й цакали космическите 180 бона за „звезда“ от нейния ранг, само и само да гледат сеир и да пълнят екранно време с безкрайни интриги и сплетни, в които Меги е истински виртуоз. Тя го доказа още с влизането си, когато не пропусна да се заяде с Ирина Тенчева и така до онзи ден, когато двете уж привидно заровиха томахаваките.

Отчаяната съпруга пък изненада мнозина с решението си да застане в пряк сблъсък с продукцията на мъжа си. Оказва се, че това нейно решение е било подкрепено също със 100 бона, а ако се вярва на слуховете, и с предложение за ново предаване по Нова. Ути Бъчваров е третият, който също е „облажил“ с крупните 100 хиляди лева, но за него също се заговори, че е със солидни връзки в риалитито, пише pik.bg.

По-надолу в класацията са Жана Бергендорф и Рени, които никак не са се пазарили за своите 80 бона, Вальо Михов със 70, Лили Вучкова и Деси Цонева с по 60 бона. Явор Бахаров склонил на 50 бона, от които обаче няма да види и стотинка, защото си проигра шансовете с мераците на надиграе Биг Брадър. Кака Лара така се зарадвала на предложените 40 бона, защото хем щяла да закърпи семейния бюджет, хем да поизтърка славата си.

Миглена Ангелова вече спечели от ВИП Брадър

Роро, Надя и Христо Живков също са склонили на 40 хиляди лева, а най-нископлатени се оказват милионера Борислав Комсийски, който видимо не е влязъл за пари, а за слава. Същата е ситуацията и при никому неизвестната до преди риалитито Глория Петкова, която е взела с цели 150 бона по-малко от кака си Миглена Ангелова!

miglena

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Миглена Ангелова плете интриги срещу 200 бона! (Кой колко прибра от ВИП Брадър?)”

  1. Zlatena

    окт. 22. 2016

    Най голямата интригантка в вип брадър 2016 се казва злобната краварка Урина Тенчева- Ирина.

    Reply to this comment

Добавете коментар