Миа Стоичкова с уникален подарък от Камата! (Вижте защо хиляди й завидяха)

Гласувайте за статията

Миа Сточикова определено е уцелила джакпота, раждайки се в семейството на Камата.

Дълго чаканата и посрещната с огромна любов Миа Стоичкова е едно то най-глезените звездни бебета. По-голямата дъщеря на Вечния номер 8 го дари с внучка с крак с мълвата, че героите от 94-та имат поличба все за женски наследници. Въпреки че Камата не се сдоби с момченце, на което да предаде таланта си, той е категоричен, че малката принцеса също ще бъде на „ти“ с футбола.

Вероятно никой не се съмнява, че Христо Стоичков е супер дядо. Преди дни той го доказа за пореден път, правейки невероятен подарък на внучка си. Мика побърза да се похвали колко страхотен е нейният татко. Това предизвика завистта на хиляди, които искат да има точно това, което Миа Стоичкова притежава.

Става въпрос за тениска на „Барселона“, на гърба на която е изписано името й. Това е първото доказателство, че щерката на Михаела също е част от модерната вълна на бебета с две имена – Миа Христина. Но, по-любопитното е на предната част на фланелката. Там се мъдрят три подписа, за които някой би убил. Автографи от Меси, Неймар и Суарез създават един незабравим спомен, за който Миа Стоичкова със сигурност ще разказва, когато порасне.

Както знаем, Камата стана световноизвестен именно с играта си за испанския гранд „Барселона“. Видимо той поддържа топли отношения и с настоящите титуляри на рима, който са едно от най-скъпите и успешни футболисти в света. Триото без колебание от откликнало на молбата на съотборника си да дари внучка си с уникален дар за милиони.

Миа Стоичкова ще се окаже Миа-Христина

Жестът на Стоичков предизвика вълна от положителни коментари в социалните мрежи. Потребителите не са изненадани, но държат да подчертаят, че подаръците на дядо Ицо май са най-оригиналните. Само да знаеше Миа Стоичкова каква скъпоценности притежава! Тя е ясен знак, че Камата ще направи всичко възможно да запали страстта към футбола у нея.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар