Миа Стоичкова с първи снимки (Вижте малката сладурана)

Гласувайте за статията

Миа Стоичкова беше представена в публичното пространство дни след раждането си

Миа Стоичкова е спокойно бебе, хвали я дядо й Христо

Миа Стоичкова беше представена в публичното пространство. Дъщерята на Мика Стоичкова се превърна в истинска звезда в медиите по света след като лично дядо й Христо Стоичков я показа пред каталунския вестник Мундо Депортиво.

Миа Стоичкова в ръцете на дядо си Христо

Миа Стоичкова в ръцете на дядо си Христо

Камата стана дядо за първи път на 28 септември, когато дъщеря му Мика роди малката Миа. Барселонското издание публикува две снимки на Стоичков с бебето. На едната той е в компанията и на съпругата си Марияна, а на другата – сам с внучката си.

Прави впечатление, че малката госпожица е спокойно заспала в ръцете на дядо си и изобщо не изглежда да е смутена от вниманието към нея.

Очевидно пък родителите й не робуват на суеверието, че бебето не бива да се показва до 40-я ден от раждането си. И без притеснение се похвалиха с Миа само няколко дена след появата й на бял свят.

mia1Припомняме ви, че щерката на Камата роди в луксозна клиника в Маями, в която престоят й е струвал 1100 долара на нощ.

Щастливата майка е избрала най-хубавата стая, която болницата предлага, към екстрите на която освен всичко друго е включена и гледка към парка. Цената е двойно колкото тази на стандартните стаи, които не се радват на толкова хубав изглед. За тях се плащат „само” по 550 долара на ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар