МЕЧТА! Ето къде бяха Алисия и Ники (НЕВЕРОЯТНИ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

А снимките, които публикуваха, още повече нажежават споровете

Мавриций Алисия Ники

Май двамата влюбени карат нещо като предварителен меден месец

Алисия и Ники Михайлов накараха всички да им завиждат благородно за горещата почивка, която изкараха зад граница. Доста различни мнения се чуха относно къде точно се е скрила звездната двойка. А снимките, които публикуваха, още повече нажежават споровете.

Благодарение на анонимен източник на HotArena.net най-после знаем истината. Двамата влюбени не са отлетели за Тайланд или Карибите, а са били на прекрасния остров Мавриций.

Островът е райско кътче и мечтана дестинация за всеки. Мястото е много красиво, екзотично и луксозно, идеално за глезене на Алисия, която доста негативни преживявания имаше последно време.

Остров Мавриций

Островът е райско кътче и мечтана дестинация за всеки.

На Мавриций има изобилие от невероятни плажове и романтични местенца и май двамата влюбени карат нещо като предварителен меден месец. Дали няма да ни изненадат с някой годеж след завръщането си?!?

Индийският океан, обгръщащ острова, е красив и под повърхността си. Ники и Алисия не пропуснаха възможността да го разгледат и се гмурнаха в дълбините му, което става видно от снимката им с екипировка за скуба дайвинг. Това уникално преживяване не е по джоба на всеки, но Ники определено не се скъпи, за да достави удоволствие на любимата си.

Алисия и Ники

Това уникално преживяване не е по джоба на всеки

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар