Месецът на раждане влияе на характера!(И още как-част 1)

Гласувайте за статията

Месецът на раждане влияе на характера и бъдещето ни

Какви сме като хора, коква ни се отдава, какво харесваме или ненавиждаме. Това разкрива месецът, в който сме се родили. Вижте сами:

Родените през Януари имат много силен дух. Те търпят ударите на съдбата, показвайки силна воля. Могат да издържат дори на най-големите трудности и са способни да преминат през всяко препятствие. Родени лидери.

месец

Месецът на раждане е важен, сн. Фейсбук

През февруари се раждат истински романтици, които обаче са страшни егоисти. Те са наистина много очарователни, но действията им често са необмислени и създават проблеми.

В резултат на това не само те, но и хората около тях често са губещи.

През март месец се раждат хора с нежна душа. Буквално всяка не добре подбрана дума може да ги нарани. Те не прощават нито обиди, а още по-малко предателство.

Животът често ги удря по жесток начин и ги прекарва през болезнени изпитания, но след това те успяват да достигнат до впечатляващи висоти.

Април дава на хората много смелост. Те са твърди и в някои ситуации дори жестоки. Неминуемо стигат до поставената цел и са обречени да се издигат кариерно.

Самоувереността им е непоклатима, те имат високо мнение както за себе си, така и за работата си.

През май се раждат много упорити личности, които обаче се отличават с не кой знае колко бързо премисляне на нещата. Това обаче им позволява да избегнат прибързани грешки, защото обмислят сериозно всяко свое действие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар