„Мерцедес“-ът на Благо в заложна къща заради сватбата! Джизъса взел 5-цифрена сума, за да си оправи борчовете

Любимият „Мерцедес“ на Благой Георгиев, с който се кифлееше по улиците на София, вече няколко месеца стои в заложна къща. Джизъса отдавна се е простил с него и няма намерение да си го връща обратно, поради простата причина, че няма пари, за да го откупи.

За луксозното возило от заложната къща му дали 5-цифрена сума, с която Благо платил част от масрафа покрай сватбата с новата си изгора Полина Спасова. С останалата част си платил повечето борчове към столични лихвари.

За да излезе от блатото, се наложило Благо да заложи и почти всичкото си злато. Дотам се докарал бившият футболист, спазвайки максимата на живота си да прави деца и борчове.

Всъщност да плати част от масрафа покрай сватбата било добра инвестиция, тъй като младата му бременна булка произхождала от богато семейство. Занапред Благо ще се ползва с благата на велинградската фамилия и ще успее изцяло да се спаси от финансовите си неволи, пише „Уикенд“.

Колкото до любимия „Мерцедес“ – Благо вече не го мислел. Като всяка уважаваща себе си кифла, той очаквал всеки момент младото му гадже да го зарадва с подарък – чисто нов автомобил.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.