Мерием Узерли проговори за интгригите в „Кьосем“ (Би ли се с Берен Саат за ролята?)

Гласувайте за статията

Мерием Узерли проговори за интригите в „Кьосем“, натискала ли се е за ролята?

Имало ли е скандал между Мерием Узерли и Берен Саат за „Кьосем“? Този слух от доста време се вихри из киносредите в Турция, а след старта на лентата и у нас, клюките пламнаха с нова сила. Доста време се спекулираше, че Хюрем султан ще влезе в кожата на Кьосем. И дори течаха залагания колко ще получи. После стана ясно, че в поредицата участие ще вземе не друга, а Берен Саат. И слуховете за скандал между двете актриси избухнаха с пълна сила.

Както е известно Берен не се понася с Туба, а Мерием Узерли не е любимка на Бергюзар Корел. Възможното съперничество за ролята между двете актриси, бе дискутирано месеци наред.

Най-накрая красавицата проговори и сложи край на слуховете за драма между нея и колежката й.

„Изключително много се възхищавам на екипа на „Великолепния век“. За мен беше чест да бъда част от сериала. Но не смятам, че бих могла да изиграя Кьосем, след като изиграх Хюрем султан. Този образ принадлежи на друга актриса“, допълва още тя.

Мерием е категорична, че не е имала срещи с Берен Саат, не са се били за ролята, нито е имало скандали помежду им. Двете дори не се познават лично, въпреки спекулациите, че са се срещали тайно и то повече от веднъж.

Когато звездата от „Пепел от рози“ и „Отмъщението“ обяви, че влиза в историческата драма, надпреварата за главната роля бе в разгара си. Според критиците обаче Берен е била блестяща и това е една от най-добрите й роли. Именно тя препоръчва Нюргюл Йешилчай за възрастната Кьосем. С което слага край на надеждите на публиката, Мерием Узерли да я изиграе.

Мерием Узерли проговори за драмите с Кьосем

Мерием Узерли проговори за драмите с Кьосем

„Ролята бе поверена на три изключителни жени. Сериалът е страхотен, но предпочитам този път да бъде зрител, а не участник. Освен, ако не е в някоя малка роля“, коментира Мерием сагата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар