Мерием Узерли преди корекциите – истински ангел (Вижте я като невинна девойка – Снимки)

Гласувайте за статията

Мерием Узерли на 16 г истински ангел, вижте я с несъвършено лице, но чаровна и сладка

Мерием Узерли на 16 години
Снимка: Инстаграм

Красивата турска звезда пленила сърцата на много мъже по света публикува снимка от своята младост. Много преди да посегне към пластичните корекции и ботокса.

Под фотото Мерием написа „Сладка на 16” и събра 160 хиляди харесвания за нула време. Както и много комплименти за естествения си вид. Въпреки, че някои почитатели на актрисата са забелязали малки несъвършенства в лицето й като девойка като например факта, че нослето й е с неправилна форма те я хвалят за нейната напълно естествена ангелска визия от преди години.

Феновете на екранната Хюрем Султан от доста време я обвиняват, че е прекалила с естетическите корекции и операции. Особено се възмущаваха на напомпаните й устни, които стоят неестествено големи на иначе красивото й преди лице.

Мерием Узерли по бански на Малдивите
Снимка: Инстаграм

Узерли обаче не обръща внимание на негативните коментари, с които я заливат в социалната мрежа като феновете твърдят, че е била много по-красива преди. Тя зарадва почитателите си със съблазнителна снимка от Малдивите. На, която позира по бански. И те й простиха всичките прегрешения, радвайки се да видят сочните й форми, предават от електронното издание за светски новини skopje24.mk.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар