Мерием Узерли крие опит за самоубийство (Вижте личната й драма)

Гласувайте за статията

Мерием Узерли премина през ада, бременната Хюрем Султан крие опит за самоубийство

Актрисата Мерием Узерли, която се прочу с ролята си на Хюрем Султан от турския сериал „Великолепният век” преживява истински ад в личния си живот.

Когато прави пробив като актриса тя се влюбва в турския бизнесмен Джан Атеш, който е по-възрастен от нея цели 17 години. Красавицата забременява от любимия си и се надява, че живота й ще има смисъл. Но както често се случва нещата се развиват по най-ужасния за нея начин.

Атеш, който има две дъщери от предишен брак не иска повече деца. Бизнесменът е категоричен, че Мерием трябва да махне бебето. Той я принуждава да направи аборт, което срива психиката на актрисата.

Екранната Хюрем Султан разказва за първи път как една вечер в Анталия получила признание за актьорския си талант. А на следващата вечер била готова да сложи край на живота си.

Тя не могла да повярва, че половинката й не иска бебето, което е плод на тяхната любов. Ужасена от факта, че трябва да абортира Мерием се опитала да си среже вените, предават от kanal5.com. Но нямала смелостта да го направи и затова последвал опит да скочи от балкона на хотела. Но и това не успяла да стори.

Снимки: Инстаграм

Единственото нещо, което могла да направи бременната актриса било да избяга и да се скрие като роди сама бебето си. Както и се случва.

Известно е вече, че Мерием Узерли постъпва в психиатрична клиника заради депресията, която получава вследствие на психическия срив. Но с помощта на цялото си семейство преодолява кризата и днес е щастлива майка на дъщеря си Лара.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джан Атеш

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар